Info Day nga stafi i AIDAs në qytetin e Durrësit

Stafi i Drejtorisë së NVM dhe Projekteve ka mbajtur ditën e djeshme aktivitetin Info Day për të promovuar shërbimet e AIDA-s për NVM-të shqiptare, grante, akses në financë dhe EEN.

Pas aktivitetit, stafi zhvilloi takimin me Kryetarin e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës, me qellim rivendosjen e kontakteve.

BACK TO NEWS