INNOBUYER CALL FOR SOLVERS: €1.2M PËR NVM-TË PËR TË KRIJUAR SË BASHKU ME ORGANIZATAT PUBLIKE

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve ju informon se projekti InnoBuyer i financuar nga BE-ja fton ndërmarrjet e vogla dhe të mesme (NVM) të aplikojnë për Thirrjen e saj Call for Solvers, për të zhvilluar një projekt së bashku me organizatat publike (Sfiduesit).

· Apliko në linkun: Aplikim në F6S

· Afati i aplikimit: 24 Janar 2024, ora 17:00

· Program mbështetës 10-mujor

· Grantet deri në 58,5 mijë euro (pa kapital)

· Zhvilloni një projekt me një organizatë publike

· Bëhu pjesë e webinar-it në 9 Nëntor, ora 10:30, webinar

· Për më shumë informacion vizitoni faqen: InnoBuyer site

BACK TO NEWS