Në pritje të Forumit të Biznesit Shqipëri – Kroaci, 18 korrik 2019

Më datë 18 korrik 2019, do të zhvillohet “Forumi i Biznesit Shqipëri – Kroaci”, në ambjentet e Hotel Tirana Internacional. Pjesëmarrësit në këtë aktivitet do të jenë Autoritete shtetërore dhe përfaqësues të bizneseve shqiptare dhe kroate.

Pas fjalëve përshëndetëse dhe prezantuese të panelit me përfaqësues të Autoriteteve shqiptare dhe atyre të Delegacionit Kroat, aktiviteti do të vijojë me takimet B2B, mes sipërmarrësve kroate dhe biznesve shqiptare.

BACK TO NEWS