AIDA kryen takime monitoruese dhe Door to Door në qytetin e Lushnjes dhe Beratit

AIDA vazhdon fushaten e monitorimit të fondeve të Konkurrueshmërisë dhe Artizanatit në qytetet Lushnje dhe Berat. Këto takime janë zhvilluar në kompanitë: Xhamo shpk, Kantina Cobo, Rudina Isufi, Person Fizik(P/f) dhe Elona Jorgji P/f.

Gjithashtu, u zhvilluan takime Door to Door për promivimin e fondeve të menaxhuara nga AIDA dhe të Rrjetit Europian të Ndërmarjeve (EEN) në kompanitë Mediteranea, Gal Limited, Kajo Dress Center dhe Teuta Kurti P/f.

BACK TO NEWS