Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2020, 20 – 22 shkurt, Expocity, Tiranë

Expocity Albania organizon Edicionin e 2-të të Panairit të Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2020, në datat 20 – 22 shkurt.

Panairi do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit, arkitekturës dhe planifikimit urban. Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban do të ofrojë mundësinë për t’u njohur me teknologjitë më të fundit dhe evidentuar rëndësinë e koncepteve të reja për Shqipërinë siç janë dhe zgjidhjet efektive, materialet dhe pajisjet e duhura për të siguruar kushtet për realizimin e Smart Buildings.

Për më shumë informacion: https://expocity.al/…/construction-architecture-urban-pla…/…

BACK TO NEWS