Sot, në ambientet AIDA-s u zhvillua takimi përgatitor mbi pjesëmarrjen në panairin “ISPO 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 28-30 Nëntor 2023, në Mynih, Gjermani.

Sot, në ambientet AIDA-s u zhvillua takimi përgatitor mbi pjesëmarrjen në panairin “ISPO 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 28-30 Nëntor 2023, në Mynih, Gjermani.

AIDA në bashkëpunim me bizneset pjesëmarrëse dhe ekspertin e SIPPO Albania po organizon stendën e Shqipërisë, ku do të jenë pjesëmarrëse pesë biznese shqiptare të sektorit të tekstileve.

Përfaqësuesit e 5 bizneseve shqiptare, stafi i AIDA-s, eksperti i SIPPO Albania dhe Kryetari i Shoqatës Pro-Eksport Albania, u takuan sot në zyrat e agjencisë për të prezantuar panairin dhe për të mbajtur diskutime mbi pritshmëritë e bizneseve në këtë panair dhe përfaqësimin sa më të mirë të Shqipërisë.

 

BACK TO NEWS