Platforma e AIDA-s - Business to Business (B2B)

|
  • Lajme për NVM

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve ju fton të regjistroheni ose përditësoni të dhënat tuaja në platformën B2B në faqen www.aida.gov.al

Një rrjet aktiv, i cili ofron mundësinë për bashkëpunime dhe investime të suksesshme midis bizneseve.

Për t'u njohur me platformën B2B vizitoni linkun: http://aida.gov.al/b2b/

Për t'u bërë pjesë e rrjetit ndiqni hapat, si më poshtë:

Dërgoni një e-mail në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. duke shprehur interesin tuaj për t’u bërë pjesë e platformës B2B;

Pasi t’ju kemi dërguar skedën e aplikimit, plotësojeni atë me të dhënat që ju kërkohen dhe ridërgojeni në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.;

Ekipi i AIDA-s do t’ju kontaktojë për të konfirmuar regjistrimin e suksesshëm në këtë platformë.