Shprehje interesi për partnerë tregtar nga kompania polake NOXER

|
  • Lajme
Shprehje interesi për partnerë tregtar nga kompania polake NOXER
 
Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se kompania polake NOXER, ka shprehur interes në gjetjen e partnerëve tregtar shqiptar për eksportimin e produkteve të kompanisë.
 
Kompania NOXER, ka 20 vite eksperiencë në prodhimin e pajisjeve të shpimit me diamant, për prodhimin e mobiljeve, transformimin e gurëve, etj.
 
Ftohen të gjitha kompanitë shqiptare të interesuara për bashkëpunim dhe partneritet, të paraqesin interesin e tyre në adresën zyrtare: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
 
Për më shumë informacion rreth kompanisë NOXER, vizitoni faqen web: https://www.noxer.eu/.