Programi i Inovacionit Expo Live

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), vijon mbështetjen e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme nëpërmjet platformës “Akses në Financë”.

Në këtë platformë mund të gjeni thirrjen më të re të publikuar “Programi i Inovacionit Expo Live”.

Për t’u njohur me thirrjen, kushtet e pranimit, masën e financimit dhe më shumë, vizitioni platformën në linkun: https://aida-smefinance.gov.al/…/programi-i-inovacionit…

BACK TO NEWS