Eventi “Zgjidh të Vendit” vijoi me një mini panair.

Eventi “Zgjidh të Vendit” vijoi me një mini panair. Prodhuesit vendas promovuan produktet e tyre, duke ofruar degustimin, si dhe patën mundësinë të prezantonin ofertën e tyre për hotelierët më të rëndësishëm që operojnë në vendin tonë, të pranishëm në event. Prezantimi i produkteve si vera, birra, bulmeti, reçeli , glikoja, mjalti dhe vaji i […]

AIDA, ju njofton mbi organizimin e Panairit Ndërkombëtar të Bujqësisë në Shqipëri “Ditët e Bujqësisë 2024”

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju njofton mbi organizimin e Panairit Ndërkombëtar të Bujqësisë në Shqipëri “Ditët e Bujqësisë 2024” i cili do të mbahet në datat 24-26 Prill në Lushnje, i organizuar nga Iceberg Exhibitions. Ky panair synon të krijojë një platformë komunikimi për të inkurajuar partneritete dhe bashkëpunime të reja midis […]

Social Media