LInking for the Future: WESTERN BALKANS AND GERMANY “ 9-10 DHJETOR 2020

Edhe pse jemi duke jetuar një moment të vështirë dhe akoma të paqartë po punojme fort për të ofruar mundësi të reja për sipërmarrjet shqiptare.

Me vëndin me ekonominë më të rëndësishme në Europë, Gjermaninë , me ndihmën e Dhomës Gjermane (DIHK), do të organizojmë:

• Takime B2B

• për sektorin e metaleve

• industrinë automative

Për më shumë informacion rreth këtij aktiviteti, lutem, konsultoni linkun e bashkangjitur: https://wb6-germany-metal-b2b-2020.b2match.io/?fbclid=IwAR3_wQs9AFtqV6BNe-5KJA3fiC49Eb0aUO1srrD6Doz1hO7CqGqZRqXz5Ac

BACK TO NEWS