Zhvillohet webinari me temë: “Turizmi i së Ardhmes – Menaxhimi në kohë reale post COVID-19″

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) organizoi në datën 9 Korrik webinarin me temë: “Turizmi i së Ardhmes – Menaxhimi në kohë reale post COVID-19”

Në këtë webinar, u vecuan hapat drejt rimëkëmbjes së industrisë së turizmit si dhe impaktin që kjo pandemi ka sjellë në Shqipëri dhe në Evropë si dhe masat e ndërmarra nga qeveria shqiptare për mbrojtjen e këtij sektori, impaktin në agjencitë turistike, hoteleri dhe udhëtimet ajrore dhe atë çfarë premton e ardhmja për këtë sektor.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni regjistrimin e webinarit në videon më poshtë

BACK TO NEWS